India and Pakistan announced their squads for the Asia Cup 2022…

August 10, 2022
India and Pakistan announced their squads for the Asia Cup 2022…

India and Pakistan have announced their squads for the Asia Cup 2022. It is also special that several Indian popular players lost their places in the team.

However, Bangladesh, Sri Lanka and Afghanistan are yet to be named to the team.

This year’s Asian Cup will be held in the United Arab Emirates from August 27 to September 11 with the participation of six teams.

India: Rohit Sharma (c), KL Rahul, Virat Kohli, Suryakumar Yadav, Rishabh Pant, Deepak Hooda, Dinesh Karthik, Hardik Pandya, Ravindra Jadeja, R Ashwin, Yuzvendra Chahal, Ravi Bishnoi, Bhuvneshwar Kumar, Arshdeep Singh, Avesh Khan. Standby: Shreyas Iyer, Axar Patel, Deepak Chahar.

Pakistan: Babar Azam (c), Shadab Khan, Asif Ali, Fakhar Zaman, Haider Ali, Haris Rauf, Iftikhar Ahmed, Khushdil Shah, Mohammad Nawaz, Mohammad Rizwan, Mohammad Wasim Jnr, Naseem Shah, Shaheen Shah Afridi, Shahnawaz Dahani, Usman Qadir.

ආසියානු කුසලානය සදහා ඉන්දියව සහ පකිස්ථානය සිය කාණ්ඩායම් ප්‍රකාශයට…

ආසියානු කුසලානය සදහා ඉන්දියව සහ පකිස්ථානය සිය කාණ්ඩායම් ප්‍රකාශයට පත් කර තිබේ. ඉන්දීය ප්‍රබලයන් කිහිපය දෙනෙකුට සංවිතය තුළ ස්ථාන අහිමි විමද විශේෂත්වයකි.

කොහොම නමුත් බංග්ලාදේශය, ශ්‍රී ලංකාව සහ ඇෆ්ගනිස්ථානය තවමත් කණ්ඩායමේ නම් කර නොමැත.

මෙවර ආසියානු කුසලානය කණ්ඩායම් හයක සහභාගීත්වයෙන් එක්සත් ආරාබි එමීර් රාජ්‍යයේ දී අගොස්තු 27 වැනි දා සිට සැප්තැම්බර් 11 දක්වා පැවැත්වේ.

India: Rohit Sharma (c), KL Rahul, Virat Kohli, Suryakumar Yadav, Rishabh Pant, Deepak Hooda, Dinesh Karthik, Hardik Pandya, Ravindra Jadeja, R Ashwin, Yuzvendra Chahal, Ravi Bishnoi, Bhuvneshwar Kumar, Arshdeep Singh, Avesh Khan. Standby: Shreyas Iyer, Axar Patel, Deepak Chahar.

Pakistan: Babar Azam (c), Shadab Khan, Asif Ali, Fakhar Zaman, Haider Ali, Haris Rauf, Iftikhar Ahmed, Khushdil Shah, Mohammad Nawaz, Mohammad Rizwan, Mohammad Wasim Jnr, Naseem Shah, Shaheen Shah Afridi, Shahnawaz Dahani, Usman Qadir.

இந்தியா மற்றும் பாகிஸ்தான் அணிகள் ஆசிய கோப்பைக்கான அணிகளை அறிவித்துள்ளன…

இந்தியா மற்றும் பாகிஸ்தான் அணிகள் ஆசிய கோப்பைக்கான அணிகளை அறிவித்துள்ளன. மேலும் பல இந்திய பலம் வாய்ந்த வீரர்கள் அணியில் இடம் இழந்தது சிறப்பு.

எனினும் வங்கதேசம், இலங்கை, ஆப்கானிஸ்தான் ஆகிய அணிகள் இன்னும் அணியினை அறிவிக்கவில்லை.

ஆறு அணிகள் பங்கேற்கும் இந்த ஆண்டுக்கான ஆசிய கோப்பை போட்டி ஐக்கிய அரபு எமிரேட்ஸில் ஆகஸ்ட் 27 முதல் செப்டம்பர் 11 வரை நடைபெறவுள்ளது.

இந்தியா: ரோஹித் சர்மா (கேட்ச்), கேஎல் ராகுல், விராட் கோலி, சூர்யகுமார் யாதவ், ரிஷப் பந்த், தீபக் ஹூடா, தினேஷ் கார்த்திக், ஹர்திக் பாண்டியா, ரவீந்திர ஜடேஜா, ஆர் அஷ்வின், யுஸ்வேந்திர சாஹல், ரவி பிஷ்னோய், புவனேஷ்வர் குமார், அர்ஷ்தீப் சிங், அவேஷ் கான். காத்திருப்பு: ஷ்ரேயாஸ் ஐயர், அக்சர் படேல், தீபக் சாஹர்.

பாகிஸ்தான்: பாபர் ஆசாம் (கேட்ச்), ஷதாப் கான், ஆசிப் அலி, ஃபகார் ஜமான், ஹைதர் அலி, ஹாரிஸ் ரவுப், இப்திகார் அகமது, குஷ்தில் ஷா, முகமது நவாஸ், முகமது ரிஸ்வான், முகமது வாசிம் ஜூனியர், நசீம் ஷா, ஷஹீன் ஷா அப்ரிடி, ஷாநவாஸ் தஹானி காதர்.

Sri Lankan Sports TV

Welcome to Sri Lankan Sports TV

Welcome to Sri Lankan Sports TV! Please enter your credentials to access exclusive sports content and live broadcasts.

Lost your password? Please enter your email address. You will receive mail with link to set new password.