A special Cricket match for India’s 75th Independence Anniversary!!!

August 12, 2022
A special Cricket match for India’s 75th Independence Anniversary!!!

The 2nd edition of Legends League Cricket is set to begin at Eden Gardens with a special match to mark India’s 75th Independence Day celebrations.

The League of Legends Cricket organizers today confirmed that the first match of the upcoming second season will be a special match in Kolkata on September 16. The composition of the groups is as follows.

Maharajas of India

Sourav Ganguly (C)
Virender Sehwag
Mohammed Kaif
Yusuf Pathan
Subramaniam Badrinath
Irfan Pathan
Parthiv Patel (WK)
Stuart Binny
S Sreesanth
Harbhajan Singh
Naman Ojha (WK)
Ashoke Dinda
Pragyan Ojha
Ajay Jadeja
Joginder Sharma
Reetinder Singh Sodhi

Word Giants

Eoin Morgan (C)
Lendl Simmons
Herschelle Gibbs
Jacques Kallis
Sanath Jayasuriya
Matt Prior
Nathan McCullum
Jonty Rhodes
Muttiah Muralitharan
Dale Steyn
Hamiton Masakadza
Asghar Afghan
Mitchell Johnson
Brett Lee
Kevin D. Brien
Denesh Ramdin (WK)

ඉන්දීය 75 වැනි නිදහස් සංවත්සරය වෙනුවෙන් විශේෂ තරගයක්!!!

ලෙජන්ඩ්ස් ලීග් ක්‍රිකට් 2 වැනි සංස්කරණය ඉන්දීය නිදහස් 75 වැනි සංවත්සර සැමරුම වෙනුවෙන් විශේෂ තරගයකින් ඊඩ්න් ගාඩ්න්හිදී ආරම්භ වීමට නියමිතය.

එළඹෙන දෙවන වාරයේ පළමු තරඟය සැප්තැම්බර් 16 වනදා කොල්කටාහිදී පැවැත්වෙන විශේෂ තරඟයක් බව ලෙජන්ඩ්ස් ලීග් ක්‍රිකට් සංවිධායකයින් අද දින තහවුරු කළේය. කණ්ඩායම් වල සංයුතිය පහත පරිදිය.

India Maharajas

Sourav Ganguly (C)
Virender Sehwag
Mohammed Kaif
Yusf Pathan
Subramaniam Badrinath
Irfan Pathan
Parthiv Patel (WK)
Stuart Binny
S Sreesanth
Harbhajan Singh
Naman Ojha (WK)
Ashoke Dinda
Pragyan Ojha
Ajay Jadeja
Joginder Sharma
Reetinder Singh Sodhi

World Giants

Eoin Moargan (C)
Lendl Simmons
Herschelle Gibbs
Jaques Kallis
Sanath Jayasuriya
Matt Prior
Nathan Mccullum
Jonty Rhodes
Muttiah Muralitharan
Dale Steyn
Hamiton Masakadza
Asghar Afghan
Mitchell Johnson
Brett Lee
Kevin D Brien
Denesh Ramdin (WK)

இந்தியாவின் 75வது சுதந்திர தினத்தை முன்னிட்டு சிறப்பு கிரிக்கெட் போட்டி!!!

லெஜண்ட்ஸ் லீக் கிரிக்கெட்டின் 2வது பதிப்பு இந்தியாவின் 75வது சுதந்திர தின விழாவை முன்னிட்டு ஈடன் கார்டன் மைதானத்தில் சிறப்பு போட்டியுடன் தொடங்க உள்ளது.

லீக் ஆஃப் லெஜண்ட்ஸ் கிரிக்கெட் அமைப்பாளர்கள், வரவிருக்கும் இரண்டாவது சீசனின் முதல் போட்டி செப்டம்பர் 16 அன்று கொல்கத்தாவில் ஒரு சிறப்பு போட்டியாக இருக்கும் என்று இன்று உறுதிப்படுத்தியது. குழுக்களின் அமைப்பு பின்வருமாறு.

இந்தியாவின் மகாராஜாக்கள்

சவுரவ் கங்குலி (சி)
வீரேந்திர சேவாக்
முகமது கைஃப்
யூசுப் பதான்
சுப்ரமணியம் பத்ரிநாத்
இர்பான் பதான்
பார்த்தீவ் படேல் (WK)
ஸ்டூவர்ட் பின்னி
எஸ் ஸ்ரீசாந்த்
ஹர்பஜன் சிங்
நமன் ஓஜா (WK)
அசோக் திண்டா
பிரக்யான் ஓஜா
அஜய் ஜடேஜா
ஜோகிந்தர் சர்மா
ரீதிந்தர் சிங் சோதி

வேர்ல்ட் கயன்ட்ஸ்

இயோன் மோர்கன் (சி)
லெண்டல் சிம்மன்ஸ்
ஹெர்ஷல் கிப்ஸ்
ஜாக் காலிஸ்
சனத் ஜெயசூரிய
மாட் ப்ரியர்
நாதன் மெக்கல்லம்
ஜான்டி ரோட்ஸ்
முத்தையா முரளிதரன்
டேல் ஸ்டெய்ன்
ஹாமிடன் மசகட்சா
அஸ்கர் ஆப்கான்
மிட்செல் ஜான்சன்
பிரட் லீ
கெவின் டி. பிரையன்
தினேஷ் ராம்டின் (WK)

Sri Lankan Sports TV

Welcome to Sri Lankan Sports TV

Welcome to Sri Lankan Sports TV! Please enter your credentials to access exclusive sports content and live broadcasts.

Lost your password? Please enter your email address. You will receive mail with link to set new password.