Sri Lanka and Australian Legends clash today…

September 11, 2022
Sri Lanka and Australian Legends clash today…

The Sri Lankan Legends will take on long-time rivals Australia’s Legends in the Road Safety World Series (RSWS) today at 7.30 pm in Kanpur, India. Former opener and captain Tillakaratne Dilshan will lead the side this time as well, having finished runners-up in last year’s series.

Thisara Perera, Dilruwan Perera and Isuru Udana are ready to represent the RSWS tournament this year as they withdrew from the game last year.

Sri Lanka Legends squad
Tillakaratne Dilshan (C), Sanath Jayasuriya, Chaminda Vaas, Nuwan Kulasekara, Dhammika Prasad, Upul Tharanga, Thisara Perera, Jeewan Mendis, Chamara Kapugedara, Chamara Silva, Kaushalya Weeraratne, Mahela Udawatte, Asela Gunaratne, Dilruwan Perera, Dilshan Munaweera, Chinthaka Jayasinghe. , Chathuranga de Silva, Isuru Udana,
Ishan Jayaratne, Rumesh Silva

ශ්‍රී ලංකා හා ඕස්ට්‍රේලියානු Legends ගැටුම අද…

Sri Lankan Legends කණ්ඩායම අද දින Road Safety World Series (RSWS) – දිගුකාලීන ප්‍රතිවාදීන් වන ඕස්ට්‍රේලියාවේ ලෙජන්ඩ්ස් සමඟ තරඟ වදින තරඟාවලිය අද සවස 7.30 ට ඉන්දියාවේ කාන්පූර්හිදී. හිටපු ආරම්භක පිතිකරු සහ නායක තිලකරත්න ඩිල්ෂාන් මෙවරද නායකත්වය දරනු ඇති අතර, පසුගිය වසරේ පැවති තරඟ මාලාවේ අනුශූරයන් බවට පත් විය.

තිසර පෙරේරා, දිල්රුවන් පෙරේරා සහ ඉසුරු උදාන පසුගිය වසරේ ක්‍රීඩාවෙන් ඉවත් වීම නිසා මෙවර RSWS තරගාවලිය නියෝජනය කිරීමට සූදානමය.

ශ්‍රී ලංකා Legends සංචිතය
Tillakaratne Dilshan (C), Sanath Jayasuriya, Chaminda Vaas, Nuwan Kulasekara, Dhammika Prasad, Upul Tharanga, Thisara Perera, Jeewan Mendis, Chamara Kapugedara, Chamara Silva, Kaushalya Weeraratne, Mahela Udawatte, Asela Gunaratne, Dilruwan Perera, Dilshan Munaweera, Chinthaka Jayasinghe, Chathuranga de Silva, Isuru Udana,
Ishan Jayaratne, Rumesh Silva

இலங்கை மற்றும் ஆஸ்திரேலிய லெஜண்ட்ஸ் அணிகள் இன்று மோதுகின்றன…

இலங்கை லெஜண்ட்ஸ் இன்று மாலை 7.30 மணிக்கு இந்தியாவின் கான்பூரில் நடைபெறும் சாலைப் பாதுகாப்பு உலகத் தொடரில் (RSWS) நீண்ட காலப் போட்டியாளர்களான ஆஸ்திரேலியாவின் லெஜெண்ட்ஸை எதிர்கொள்கிறது. முன்னாள் தொடக்க வீரரும், கேப்டனுமான திலகரத்ன டில்ஷான், கடந்த ஆண்டு தொடரில் இரண்டாம் இடத்தைப் பிடித்திருந்த நிலையில், இம்முறையும் அணியை வழிநடத்துவார்.

திசர பெரேரா, தில்ருவான் பெரேரா மற்றும் இசுரு உதான ஆகியோர் கடந்த ஆண்டு ஆட்டத்தில் இருந்து விலகியதால் இந்த ஆண்டு RSWS போட்டியை பிரதிநிதித்துவப்படுத்த தயாராக உள்ளனர்.

இலங்கை லெஜண்ட்ஸ் அணி
திலகரத்ன டில்ஷான் (C), சனத் ஜயசூரிய, சமிந்த வாஸ், நுவான் குலசேகர, தம்மிக்க பிரசாத், உபுல் தரங்க, திசர பெரேரா, ஜீவன் மெண்டிஸ், சாமர கபுகெதர, சாமர சில்வா, கௌசல்ய வீரரத்ன, மஹேல உடவத்த, அசேல குணரத்ன, டில்ருவனந்த பெரேரா, டில்ருவனந்த பெரேரா ., சத்துரங்க டி சில்வா, இசுரு உதான,
இஷான் ஜயரத்ன, ருமேஷ் சில்வா

Sri Lankan Sports TV

Welcome to Sri Lankan Sports TV

Welcome to Sri Lankan Sports TV! Please enter your credentials to access exclusive sports content and live broadcasts.

Lost your password? Please enter your email address. You will receive mail with link to set new password.